Ben je op zoek naar personeel en heb je behoefte aan een gesprekspartner met verstand van zaken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De wortels van D&B uitzendbureau liggen in het uitvoerend werk, de wereld van de aanpakkers. Met onze jarenlange ervaring – sinds 2005 – kennen wij de behoeften die ondernemers hebben en spreken we de taal van de ondernemer. Wij zijn door onze contacten in binnen- en buitenland in staat om jou snel te voorzien van vakkundig personeel. Wij werken samen met Jigler om de juiste match te vinden tussen werknemer en werkgever.

D&B Uitzendbureau

Uitzenden

D&B houdt zich bezig met het uitzenden van gekwalificeerd personeel voor diverse branches zoals de (wegen)bouw, bosbouw, groenvoorziening, asbestsanering en seismisch bodemonderzoek.

Het inhuren van personeel via D&B Uitzendbureau heeft vele voordelen, zoals:

  • Flexibel personeel dat je alleen betaalt wanneer je het werkelijk nodig hebt;
  • Bij ziekte , vakantie of arbeidsongeschiktheid betaal je niets;
  • Geen papieren rompslomp;
  • Je hebt altijd de mogelijkheid de uitzendkracht na gebleken geschiktheid zelf in dienst te nemen;

Jigler

Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl.

Om jou als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijk en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloopt.

Certificaten en verklaringen

Via deze link kun je de certificaten
en verklaring inzien: klik hier

Urenstaten

Hier vind je de urenstaat voor
de werknemers: klik hier