Wie wil aanpakken,
kan bij ons aan de slag

D&B uitzendorganisatie is sinds 2005 een actieve speler in de uitzendbranche. Met een persoonlijke aanpak en hoog serviceniveau onderscheidt D&B zich van de grote uitzendorganisaties. D&B is gespecialiseerd in de sectoren: bosbouw, infrastructuur, bouw, seismisch onderzoek en groenvoorziening. Daarbij gaat het vrijwel altijd om uitvoerend werk. Soms is daarvoor ervaring en vakkennis nodig. Denk aan een timmerman of een metselaar. Maar voor veel werk geldt: wie willen aanpakken, kan bij ons aan de slag.
Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl.

Om jou als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijk en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloopt.

Zoek jij werk? Neem dan contact met ons op!

inlenen flexibel personeel

Hoog serviceniveau

Bij D&B Uitzendbureau praten wij niet over een hoog serviceniveau, we maken het liever in de praktijk waar. Wij zijn niet groot, maar wel heel dynamisch en flexibel. Bij ons stopt de werkdag niet om 17 uur. Ook ’s avonds of in het weekend kun je ons, als dat nodig is, bereiken. Heb je onverwacht extra handen nodig, dan regelen wij dat snel indien mogelijk. Is er een probleem, dan gaan wij meteen aan het werk om dat op te lossen. Of je nu klant bij ons bent of uitzendkracht, wij staan voor je klaar.

Dat kan allemaal omdat wij een platte organisatie met korte lijntjes hebben. Daardoor zijn wij gemakkelijk te bereiken en kunnen wij snel beslissingen nemen. Bovendien beschikt Ralph de Bolster, onze directeur en eigenaar, over een uitgebreid netwerk. Daardoor kunnen wij je vaak meteen helpen en maatwerk leveren. Met die service onderscheiden wij ons van de grote spelers in de uitzendbranche.

Ralph de Bolster zegt daar zelf over: Ik ben eigen baas. Als onze uitzendkrachten bepaalde zaken nodig hebben, kopen wij die gewoon. Bij een groot uitzendbureau, moet daarvoor eerst over 3 schijven beslist worden. Bij D&B kunnen we zoiets snel regelen. Bovendien ken ik onze klanten vaak al jaren. Ik weet wat er bij hen speelt, wat hun behoeftes zijn en wat voor mensen ze nodig hebben. Doordat je goed bent ingespeeld op elkaar, kun je ook een goede service leveren.

Sociaal en betrokken

Ralph:Sociaal betrokken zijn, vind ik belangrijk. Wie met mensen werkt, komt allerlei situaties tegen. Ik vind het belangrijk om mensen ook met persoonlijke dingen te helpen. Als er bijvoorbeeld medewerkers aan de slag gaan in het buitenland staan wij, als dat nodig is, klaar om ze te ondersteunen. Bijvoorbeeld als ze een arts nodig hebben en taalproblemen ondervinden. Desnoods gaan we er dan zelf naar toe. Regelmatig helpen we ook met het invullen van formulieren of door een voorschot te verstrekken zodat iemand financieel even vooruit kan. We doen ook veel aan de opleiding en veiligheid van onze mensen. In sommige sectoren heb je specifieke kennis, vaardigheden en materialen nodig om veilig te werken. Meestal is dat ook wettelijk verplicht. Zo hebben we een behoorlijk aantal mensen die in de asbestsanering werken. Wij regelen voor deze mensen de opleiding en hun uitrusting.

D&B Uitzendbureau

Over Ralph de Bolster
In mei 2005 is Ralph de Bolster gestart met D&B uitzendbureau. Hij was al een aantal jaren werkzaam in de uitzendbranche. In die tijd ontwikkelde hij een een eigen visie op service en een persoonlijke benadering. Daaraan kon hij als eigen baas beter vorm geven dan in loondienst. Een aantal relaties is sinds de start nog steeds klant. Dat onderstreept de hoge klanttevredenheid. Iets waar Ralph erg trots op is.

Ralph:Ik ben niet de persoon die met een stropdas en in een driedelig kostuum bij de bedrijven binnenloopt. Toegankelijk en benaderbaar zijn, staat bij mij hoog in het vaandel. In de afgelopen 12 jaar heb ik een groot netwerk opgebouwd. Dat netwerk is van grote waarde voor ons bureau. Vaak zie je hoe juist het netwerk bij veel uitzendorganisaties lijdt onder het regelmatige vertrek van intercedenten. Ons stabiele en grote netwerk is een belangrijke meerwaarde die D&B biedt. Het leuke van uitzendwerk is om de mensen die geen vertrouwen meer hebben in de arbeidsmarkt over de streep te trekken en ze te begeleiden naar een goede job. Het geeft mij veel voldoening als ik zie hoe ze via werk bij D&B hun leven weer op de rit krijgen.

Over Levy Jacobs
Levy is onze kantoormanager en hij staat altijd klaar voor zowel opdrachtgever als uitzendkracht. Gespecialiseerd in de bouwsector en hoveniersector, maar ook buiten deze branches op de hoogte van de arbeidsmarkt, CAO’s en wet- en regelgeving.

Altijd bereid om net even iets extra’s te doen voor de opdrachtgever, dat kenmerkt Levy. Heb je last-minute nog een flexibele kracht nodig dan kun je Levy altijd bellen.

Ook als uitzendkracht kun je altijd bij Levy met je vragen en problemen terecht. Niet alleen de uitzendkrachten werk bezorgen maar ook helpen en meedenken bij mogelijke opleidingen, privé- omstandigheden, of de aanvraag van eventuele uitkeringen. Persoonlijk contact en een eerlijke en betrouwbare benadering is voor Levy een vanzelfsprekendheid!